Technobase 8000 комплект

Обадете ни се сега:
0895 502 266

Универсални ветеринарно медицинска смоли

Technobase е модерно средство за лечение на копитата за обездвижване на ранени или болни копита! Освен това обхваща широк спектър от възможни приложения в областта на ветеринарната медицина.
• бърза обработка: моделиране веднага след смесването. Това означава, че веднага позволява моделиране с ръка, което я прави много по-лесна за прилагане. Technobase 8000 втвърдява напълно при температура на продукта от 20 ° C за по-малко от 4 минути!
• силно слепване: Technobase има отлични адхезивни свойства! Ето защо можете да бъдете сигурни, че болното копито ще бъде напълно пощадено докато дървеното блокче се износва.
• моделиране, без лепкавост: по време на фазата на моделиране, Technobase действа напълно без дразнещо прилепване към ръцете на потребителя. Тестото остава гъвкаво и може да бъде формовано и обработено докато полимеризира.
• ниска температура в края на полимеризацията: химичната реакция на смесване на прахообразни и течни компоненти обикновено протича с отделяне на прекомерна топлина. Тези високи температури често увреждат тъканите и нараняват животното. Technobase е подобрен и в това отношение! Следователно допълнителното подкожно шиниране може да се извърши безопасно и без да се засяга тъканта.

Препоръчано от професионалистите в лечението на копитата!

30 други продукти в същата категория:

Top