Horse Care

Riding wear

Latest News

 • КАКВО ТРЯБВА ДА ОСИГУРИТЕ В ДАЖБАТА НА СПОРТНИТЕ КОНЕ?

  август,16,2019

  КАКВО ТРЯБВА ДА ОСИГУРИТЕ В ДАЖБАТА НА СПОРТНИТЕ КОНЕ?

  Спортните коне са подложени под огромен стрес по време на тренировка и състезание. Колко стреса ще се отрази върху резултатите зависи от нас. Правилното хранене е в основата, върху която могат да се изграждат всички останали фактори. Няколко елементарни съвета, които ще са ви от полза за постигането на максимални резултати в състезанията и тренировките.

 • ГЛАВНИ ВЪТРЕШНИ ОРГАНИ (продължаваме темата по храненето)

  август,09,2019

  ГЛАВНИ ВЪТРЕШНИ ОРГАНИ (продължаваме темата по храненето)

  Най-важните вътрешни органи на коня се намират в гръдната u в коремната кухина, които са разделени от диафрагмата. Сърцето и белите дробове са разположени в гръдната кухина u изпълват повечето пространство между предните крака, защитени от лопатката (cкaпyлaтa), и предната част на гръдния кош.

 • ПРОБЛЕМИ С КОПИТАТА?!? ЗАБРАВЕТЕ ЗА ТЯХ - ВИЖТЕ ЗАЩО!!!

  август,06,2019

  ПРОБЛЕМИ С КОПИТАТА?!? ЗАБРАВЕТЕ ЗА ТЯХ - ВИЖТЕ ЗАЩО!!!

  Проблеми с копитата!?! Отвъртете се от този досаден проблем по възможно най-лесния начин за вас и най-безболезнения и природен начин за вашия любимец. Уникалния натурален продукт от водещия немски производител за mastall! Huf-Regulator – гарантираното успешно решение при проблеми с копитата!

 • КОНЕ И ХРАНЕНЕ (минало и настояще)

  август,05,2019

  КОНЕ И ХРАНЕНЕ (минало и настояще)

  Храненето е основната грижа за коня. Храната е в основата, както на всеки успех, така и на всеки неуспех. За да можем да се грижим за нашите любимци по начина, който те заслужат трябва да познаваме основните превила за хранене и как са се променили през хилядите години еволюция.

 • marstall - история на успеха

  август,02,2019

  marstall - история на успеха

  Представяме ви най-добрия Европейски производител на храни за коне. Всеки който обича своя кон заслужава да има възможност да му даде най-доброто. С партньорството ни с marstall ви даваме възможност това да се случи. Уникален производител, фокусиран единствено и само върху нуждите на коня. При marstall може да намерите не само перфектно забърканото мюсли, но и уникални продукти за всяка нужда. Решение базирано на най-фините природосъобразни съст

 • Развъдна линия мюсли marstall Zuchtmüsli, Made in Germany!

  август,01,2019

  Развъдна линия мюсли marstall Zuchtmüsli, Made in Germany!

  Представяме ви уникален продукт (мюсли) от развъдната линия на водещия немски птоизводитем mastall за безпроблемно раждане на здраво и напълно оформено кончче. Също с уникланите си съставки гарантира максимално качество на кърмата а за жребците перфектен семенен материал. marstall Zuchtmüsli e перфектно за нуждите на бременни или кърмещи коби¬ли и жребци за разплод.

 • НЕОБХОДИМОСТ ОТ ХРАНА

  юли,31,2019

  НЕОБХОДИМОСТ ОТ ХРАНА

  В последно време все повече клиенти задават въпроси свързани с храната, храненето и тенденциите в тази посока! Започваме да публикуваме дълга поредица от информации свързани с процеса по храненето, усвояването на храната от конете, анатомията на коня свързана с храненето и всичко свързано на темата.

 • КАК ДА ПОДБЕРЕМ ПРАВИЛНАТА ХРАНА ЗА НАШИЯ КОН?!?

  юли,29,2019

  КАК ДА ПОДБЕРЕМ ПРАВИЛНАТА ХРАНА ЗА НАШИЯ КОН?!?

  Разхождайки се из магазина за конски храни или разглеждайки многото интернет магазини отрупани с най-различни цветове чували обикновено разположени на палети на няколко етажа, става все по-трудно да изберем кой е най-добрия продукт за нашия кон. Има няколко въпроса, които трябва да си зададете за да опростите задачата!

 • Тестов пост

  юли,15,2019

  Тестов пост

  еетееететтеете

 • НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ СВЪРЗАНИ С КОСЕНЕТО НА ЛЮЦЕРНАТА

  май,04,2019

  НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ СВЪРЗАНИ С КОСЕНЕТО НА ЛЮЦЕРНАТА

  Сезона за коситбата на люцерната бързо наближава с повишаването на температурите. Има няколко ежедневно повтарящи се въпроси от нашите клиенти, които са важни и заслужават внимание.

Top